La direcció

Pau Jorquera Bordonau

Pau_Jorquera_Bordonau_1

Nascut a Barcelona el 1982, inicià els estudis musicals a l’Escola de Música de Barcelona i, posteriorment,  a l’Escola de Música de “la Guineu”. Cursà estudis de percussió amb Ignasi Vila. Ha rebut gran part de la seva formació musical de mans del mestre Ramon Porter. Ha estudiat la Llicenciatura Superior de Direcció de Cor a L’ESMUC amb Johan Duijck, Josep Vila i Mireia Barrera; també ha realitzat diversos cursos amb Xavier Puig, Josep Prats, Xavier Sans, Emilio de la Linde, Poire Vallvé, entre d’altres.

És Llicenciat en Direcció de Cor per l’ESMUC i Diplomat en Magisteri Educació Musical, per la UAB.

Dirigí durant 3 anys el cor infantil de l’Escola Ntra. Sra. de Lourdes, amb el que obtingué reconeixements del Departament d’Ensenyament de la Generalitat. Dirigí també el cor infantil “El Virolet”, la Societat Coral Il·lustració Artística de Sant Quirze del Vallès, El Cor Albada de Granollers i el Cor Diaula de Barcelona. Amb aquests cors ha interpretat obres com L’Oratori de Nadal de C. Saint-Saëns, la Messe de Minuit de M.A. Charpentier i el Glòria d’A. Vivaldi.

Ha composat dues cantates per Cor Mixt, Cor Infantil i acompanyament instrumental, i diverses cançons i arranjaments per cor a capella.

Ha dirigit la Coral Sinera de Barcelona, la Coral Renaixença de Sant Boi de Llobregat i el Grup Coral Horta de Barcelona així com la Coral de la Facultat de Farmàcia de la Universitat de Barcelona.

Actualment és el sots-director de l’escolania de Montserrat i el director del Cor l’Aixa d’Arenys de Mar.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s